Autor: Informer.rs

22.04.2019.

19:01

Foto:

Sport

(VIDEO/FOTO) IGRAĆE SE! KOŠARKAŠI BUDUĆNOSTI se vraćaju na parket, "delije" ih dočekale ZVIŽDUCIMA!

Predsednik Zvezde Nebojša Čović razgovarao je sa navijačima crveno-belih s kojima je pokušao da se dogovori. S druge strane igrača i stručnog štaba Budućnosti nije bilo na parketu dok pristalice crevno-belih nisu udaljene od njihove klupe, pored koje su raspoređe i policijske snage.  

- Ne nasedaje na provokacije koje traže, navijamo sportski i da ništa ne dođe na teren - apelovao je na navijače Nebojša Ilić, sportski direktor Zvezde. 

Posle skoro 45 minuta navijači su popustili i napravljeno je kompromisno rešenje. Navijači su se ipak pomerili od klupe Budućnosti pored koje su sada redari, prenosi novinar TV Arena.

Predstavnici Budućnosti, ABA lige, Zvezde i sudije većali su za zapisničkim stolom. Navijačima se obratio i kapiten Branko Lazić.

- Bitno je da nijedan predmet ne uleti na teren. Inače, doći će do prekida utakmice - poručio je navijačima kapiten Zvezde Branko Lazić. 

Dogovor je ipak postignut, igrači Budućnosti izali su na teren u 19.44, pa sledi 15 minuta zagrevanja i početak utakmice.

(VIDEO) KOŠARKAŠI BUDUĆNOSTI POBEGLI U SVLAČIONICU, Zvezdini navijači uleteli na teren, UMALO NIJE DOŠLO DO TUČE!

(VIDEO) SKANDAL U "PIONIRU"! Bezobrazni Kol gađao loptom kamermana, napao dečaka, "delije" poludele!

Informer

 

Igrači Zvezde čekaju počertak meča.

Informer

Informer

Informer

Tagovi: