Autor: Informer.rs

03.06.2019.

07:58

Foto:

Sport

(VIDEO/FOTO) LUDO, LUDO! Voriorsi za pet minuta slomili Reptorse i napravili "brejk" u finalnoj seriji!

Prvu deonicu dobili su domaći košarkaši sa minimalnom prednošću, a potom u drugom delu stigli do dvocifrenog vođstva. Međutim, usledila je tokom treće četvrtine furiozna serija "ratnika".

Probudili su se košarkaši Golden Stejta. Za samo pet i po minuta napravili seriju 18:0 i došli do velikog preokreta. Nakon što su prethodno gubili sa 12 razlike, poveli su sa 13 razlike i nisu dozvolili Reptorisima da uzvrate udarac.

Informer

 

U nastavku meča povredio se Klej Tompson, nezgodno je doskočio i povredio zadnju ložu i hramljući izašao sa parketa. Reptorski su uspeli da priđu na "-2", ali ne i da preokrenu rezultat pa su Voriorsi vratili seriju na početak.

Klej Tompson je i pored povrede bio najefikasniji u ekipi Golden Stejta sa 25 poena, Stef Kari je dodao 23, Drejmond Grin je imao 17 poena, deset skokova i devet asistencija, DeMarkus Kazins 11 poena i deset uhvaćenih lopti.

Kod Raptorsa, Kavaj Lenard i ovoga puta je vodio svoj tim sa 34 poena i 14 skokova, Fred Venvlit upisao je 17,  a Kajl Lauri 13 poena.

Informer

 

Sledeća utakmica igra se u noći između srede i četvrtka, a domaćin je Golden Stejt.

Tagovi: