05.07.2019.

07:15

Foto:

Sport

MARINA MALJKOVIĆ IMA DEVOJKU! Milica Dabović za Informer o lezbijskim vezama u reprezentaciji Srbije!

Srpska košarkašica, koja je predvodila naš tim do evropskog zlata u Mađarskoj i olimpijske bronze u Riju, tvrdi da selektorka Marina Maljković ima devojku!

- Bilo je svakakvih odnosa u reprezentaciji, pa i homoseksualnih. Ipak, sve je to trenutno i prolazno. Čovek nekad proba neke stvari, ali to je sve promenljivo. Kakve god živote vodili, najbitnije je da na kraju budeš srećan i živiš onako kako želiš. Da ti u životu ne bude bitna samo košarka, kao nekima koji nemaju ništa van toga - objašnjava Dabovićka.

I šefica ima devojku

Selektor Marina Maljković je ove godine na pripreme povela svoju devojku Jelenu Dubljević
Milica Dabović

Batine pomogle

Iako se Dabovićka povukla iz nacionalnog tima 2016. godine, imala je želju da zaigra i na Evropskom prvenstvu koje se trenutno igra u Srbiji. Milica ističe da je selektor Marina Maljković glavni krivac što ona više ne igra za naš tim.

Želim veće grudi

Srpska košarkašica, koja često na društvene mreže postavlja izazovne slike, kaže da se ne stidi svog golog tela.

- Volim da se fotografišem u izazovnim pozama, u kupaćem kostimu. Ne stidim se svog tela. Volela bih možda da imam veće sise, ali to je sve. Šta sam želela da promenim, promenila sam, malo sam usne dopunila i to je to. Mada mi ljudi kažu da sam i ovako lepa i da ne moram ništa da menjam na sebi. Prijaju mi komplimenti - kaže Milica.

- Marina me je maltretirala i zato sam se povukla pre tri godine. Vređala je moju sestru Anu, kao i ostale igračice. To nisam mogla više da trpim. Ona uvek radi šta želi. Evo, sad je na pripreme povela svoju devojku Jelenu Dubljević. Pitam se samo ko je platio njen boravak tamo. Možda je Marina, kao pravo muško u vezi - objašnjava Dabovićka.

Nedavno je najstarija sestra Dabović, Jelica, izjavila da je otac Milan maltretirao Milicu i nju. Međutim, srpska košarkašica kaže da ništa ne zamera roditeljima.

- Jelica je ispričala to što je ispričala i ne zameram joj. Samo što ja nemam pravo da sudim o nekome ko me je odgajio. Mogu da kažem kako su te batine uticale na mene i to je sve. Zahvaljujući svemu kroz šta sam prošla postala sam uspešna i dobra osoba. Možda da nije toga bilo ni ja ne bih imala karijeru kakvu sam imala. Iako neću nikad vaspitavati dete na takav način - objašnjava Dabovićka.

Nedostaje joj brat

Brat Milice Dabović uhapšen je 2017. godine zbog kokaina, ali Milica tvrdi da joj je to namešteno.

- Brat mi mnogo nedostaje. Jedva čekam da ponovo budemo zajedno. Njemu su namestili kokain, zato me to još više boli. Ali sve će doći na svoje jednog dana i mi ćemo ponovo biti zajedno. Ovako mi se srce kida što je tamo. Posećujem ga kad mogu, ništa više ne mogu da učinim po tom pitanju - zaključuje Dabovićka.

Tagovi: