Autor: Informer.rs

13.07.2019.

11:52

Foto:

Sport

TOTALNA LUDNICA ZBOG TEODOSIĆA! Potpisuje MEGA UGOVOR, Zvezda i Rusi izvisili!

Prema saznanjima portala Eurohoops i njihovog novinara Nikosa Varlasa  Miloš Teodosić potpisuje mega ugovor s Virtusom na tri godine.

Naravno, transfer još nije ozvaničen, a navodno će uskoro sve biti potvrđeno od strane kluba. Samo nekoliko sati pre ove vesti Republika je objavila da se Teodosić vraća u CSKA, minulih dana pominjala se i Crvena zvezda, ali i Makabi i Olimpijakos.

KRAJ SAGE, "DELIJE" NE MOGU DA VERUJU! Teodosić se vraća u BIVŠI KLUB!

ČOVIĆ JOŠ JEDNOM O TEU! Zvezda ne juri Teodosića po svaku cenu!

Virtus na čelu s Aleksandrom Đorđevićem bio je među prvima koji je srpskom plejmejkeru ponudio konkretne uslove saradnje. Prvi su Italijani Teu nudili  dvogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra, ali je na tu, prvobitnu ponudu nadovezana još jedna godina ugovora, moguće je da će Teov ugovor u Virtusu iznositi blizu 4.000.000 evra za sve tri sezone.

Virtus je posle osvajanja FIBA Lige šampiona odlučio da prihvati poziv da se takmiči u Evrokupu, a u grupi je sa Promiteasom, Makabi Rišonom, Ulmom, Andorom i Monakom.

Nekadašnji prvak Evrope želi ponovo zaigra u najelitnijem takmičenju, a to će od naredne sezone biti moguće ako se plasira u finale Evrokupa, ili ako dobije jedan od tri "vajld karda". Italijani veruju da će uz srpskog asa doći do cilja.

Tagovi: