07.09.2019.

12:42

Foto:

Sport

OD ŠPANACA KREĆE ONO PRAVO! Lučić pred sudar sa "furijom": Daj Bože da bude lako do kraja, ali ne očekujem to!

Krilni košarkaš koji je nedavno proudžio ugovor sa Bajernom rekao je da se timovi veoma dobro poznaju i da od meča protiv Španije kreće "ono pravo".

Ne razmišljamo mi toliko o protivnicima, koliko o nama. Imamo puno samopouzdanja zbog našeg kvaliteta, a posebno kada se radi o nosiocima igre. Ako se otvori... daj Bože da bude do kraja lako. Ali, ne očekujemo to, već da od Španaca kreće "ono pravo". Stvorio se rivalitet, već godinama, između nas i njih, dosta nas igra protiv Španaca u klupskim takmičenjima. Biće oni maksimalno motivisani, treba da ih očekujemo u najboljem izdanju - rekao je Lučić.

(VIDEO/FOTO) REAGOVAO I PREDSEDNIK! Danilović razgovarao sa Milutinovim zbog napuštanja terena protiv Portorika

Prema mišljenju nekadašnjeg prvotimca Partizana, ne bi trebalo očekivati lepršavu igru

Očekujem tešku utakmicu, čeka nas do sada najteži protivnik na ovom prvenstvu, koji dugo godina igra zajedno. Oni su pobedili Italijane, sad se s nama bore za prvo mesto - rekao je Lučić i dodao:

Važnost meča je velika, očekujem tvrđu utakmicu. Španci uvek kreću malo sporije, a podižu formu kako takmičenje odmiče, pa ih očekujemo u najboljem mogućem izdanju. Ali, ne očekujem da će biti previše prostora za lepršavu igru kao prethodnih dana - naveo je prvotimac Bajerna.

(VIDEO) JOKIĆEVA MAGIJA NA TRENINGU "ORLOVA"! Zvezda Srbije pokazala raskošno umeće pred saigračima

Bonus video:

Tagovi: