Autor: Informer.rs

13.09.2019.

23:55

Foto:

Sport

ŠPANCE KOŠARKAŠKI BOGOVI LJUBE U KU*AC! Besna reakcija trostrukog NBA šampiona posle poraza od "furije"!

- Ovo je jako bolelo. Oni su bilo toliko je*eno... Izvinjavam se, oni su bili toliko dobri, konstantni. Igrali smo tvrdo i mislio sam da smo zaslužili da pobedimo. Ovaj rezultat ne deluje pošteno. Naravno, mi smo sami zaslužili da izgubimo zbog nekih situacija, ali ne možete tražiti pojedince kao krivce, da tako objasnim situaciju - rekao je Longli.

Ipak, on naglašava da je "furija" često privilegovana kod kako sam kaže "košarkaških bogova".

- Veoma je je*eno slično. Mislim da smo u Riju takođe zaslužili pobedu. Ne znam šta da uradimo. Moramo da pronađemo neki oltar i da prinesemo nekakvu žrtvu košarkaškim bogovima, jer nas oni ne ljube u ku*ac, kao što to rade Špancima. Slobodno objavite da sam to rekao. Špance košarkaški bogovi ljube u ku*ac svaki put kada igramo sa njima - nije birao reči čovek koji iz igračkih dana ima tri NBA prstena sa Čikago Bulsima.

(VIDEO) AUSTRALIJANAC POLUDEO! Sudija, uzeo si pare od Španaca!

Takođe je dodao da se igrači Australije ne osećaju dobro posle ovog poraza, i da misle da su zaslužili pobedu.

Oni su "poludeli". Potišteni su i ljuti. Na koga su ljuti ne mogu da vam kažem, verovatno na sve. Veoma je tiho (u svlačionici). Ovo je tim koji je izgubio u Riju (isto od Španije prim. aut.). Osećamo se kao da smo zaslužili pobedu. Igrali smo dovoljno dobro da pobedimo. mo još jedan meč pred nama, šansu da osvojiom medalju. Sada nije vreme da upiremo prstima. Neću da komentarišem suđenje, nije nam to u interesu. Moramo da se "repetiramo" i da odradimo naš posao -  kaže Longli.

Australija će izaći na megdan Francuzima u bitci za bronzanu medalju (nedelja 10.00).

Tagovi: