Autor: Informer.rs

15.09.2019.

20:21

Foto:

Sport

KOKOŠKOV VEROVATNO NEĆE BITI SELEKTOR SERBIJE! Miško Ražnatović objasnio šta koči Igora da sedne na klupu "orlova"

Nakon odlaska Đorđevića, ime nekadašnjeg selektora Slovenije i trenera Finiks Sansa se spominje među glavnim kadnidatima za klupu "orlova", ali Ražnatović ne veruje u taj scenario.

Mislim da Kokoškov nije kandidat, 99% sam siguran i verujem da NBA liga ne dozvoljava da treneri, prvi ili pomoćni, odsustvuju iz tih razloga (poput FIBA kvalifikacija). Našu reprezentaciju u prozorima mora da vodi neko ko ne vodi tim u Evroligi ili NBA, pošto se ta takmičenja igraju za vreme FIBA prozora - rekao je Ražnatović gostujući na RTS-u.

Ražnatović je otkrio i da Đorđevićevog naslednika čeka veoma težak zadatak u kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Grčka i Litvanija hoće kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre i to će biti jako teško za nas, čak i da se svi odazovu. Nema vremena za pripreme! Između završetka sezona i toga neće biti vremena. Selektor neće imati vremena da uigrava tim i pitanje je šta će se tu desiti - rekao je Ražnatović i dodao da je rezultat Srbije na Mundobasketu u Kini bio jedan od najlošijih u poslednjim 10-15 godina.

Tagovi: