Autor: Informer.rs

16.10.2019.

08:51

Foto:

Sport

MICIĆ OTVORIO DUŠU POSLE MAJČINE SMRTI! Nisam heroj, želela je da igram!

Mislim da su mediji preterivali u tome. Nisam ja heroj, niti sam se osećao kao heroj. Ništa spektakularno nisam uradio. Mirne glave sam doneo odluku da ostanem sa reprezentacijom, to je i ona želela. Saigrači su bili zatečeni kada sam tog dana primio vest, nisu ni imali predstavu koliko je stanje ozbiljno - rekao je Micić za "Novosti".

Nastavio je u istom ritmu.

- Nisu ni mogli da imaju, jer nisam mnogo pričao o tome. Sale Đorđević mi je rekao: "Idi kući". Rekao sam mu da ne želim i otišao sam u sobu. Želela je da igram. Mislim da sam doneo pravu odluku.

SRBIN NEĆE DA ŽURI! Evo koliko je novca Bogdanović odbio od Kingsa!

Micić je znao da mu je majka teško bolesna ali rešio je da bude tu od starta priprema.

Od januara je počela priča da ćemo imati najbolju reprezentaciju u istoriji. Moja želja je bila da budem tu od početka priprema, ali je njeno stanje postajalo sve gore. Još tokom finalne serije turskog prvenstva sa Fenerbahčeom stanje se pogoršalo. Uprkos svemu, bio sam fokusiran na košarku i tokom priprema i tokom Svetskog prvenstva. Već tri godine sam igrao sa tim saznanjem. Nisam mogoa da budem srećan, ali sam uspevao da s ekoncentrišem na košarku - zaključio je Miicić.

Bonus video:

Tagovi: