Autor: Informer.rs

04.11.2019.

14:11

Foto:

Sport

RAT SE NASTAVLJA! OPET SAOPŠTENJE FMP: Ne želimo polemiku sa "uticajnim tviterašima" i dobrim srpskim domaćinom...

FMP je drugi dan upitao crno-bele zašto je opet uvredama sa tribina dočekan u meču 5. kola ABA lige, a predsednik Partizana Ostoja Mijailović reagovao objavom na Tviteru da "radi poznata beogradska kuhinja i da će se za pobedu boriti srcem na parketu, a ne saopštenjima".

- KK FMP ne želi bilo kakvu polemiku sa bilo kim, posebno ne sa "uticajnim tviterašima" i jutjuberima, već odgovor na jednostavno i jasno pitanje - zašto je utakmica odigrana u subotu bila ista kao i prethodne kada je naš tim gostovao Partizanu? Tražimo pojašnjenje za nešto što je bilo, sve ostalo je zamena teza i namerno skretanje sa teme - navodi se u saopštenju kluba iz Železnika.

FMP ŽESTOKO OPLEO PO PARTIZANU: Režirana revija prostakluka, nećemo tolerisati ovakav pir divljaka...

EKSPRESNA REAKCIJA PREDSEDNIKA PARTIZANA: Poznata beogradska kuhinja ponovo radi!



FMP se dalje pita da li je odgovor prvog čoveka crno-belih Ostoje Mijailovića "deficit u inteligenciji jer nije razumeo sušstinu pitanja čim je odgovor na nešto što nije tema".

- Dobri srpski domaćin koji vlada moderim tehnologijama poput društvenih mreža, sa druge strane ne shvata suštinu sporta - rivalstvo ne podrazumeva mržnju. Odbijanje da se prihvati odgovornost je davanje podrške svemu onome što je pogrešno. Zreli, celoviti i ostvareni ljudi prihvataju odgovornost i trude se da nešto menjaju da bude bolje. Nedovršeni karakteri to ne mogu da urade, jer nemaju mentalnih, moralnih i ljudskih kapaciteta da se nose sa odgovornošću i nešto menjaju (ili ne smeju).

Informer

 

LAKŠE JE SPREMATI SE ZA EVROKUP, NEGO ZA EVROLIGU! Da li je Gavrilović pecnuo Partizan nakon pobede u Zagrebu?

POJAČANJE U HUMSKOJ! Lončar otkrio šta je Partizan dobio dovođenjem Bela!



Dalje se navodi da "takvi samo plivaju u svom mediokritetskom mulju u kome se najbolje snalaze".

- Mi deo tog blata nećemo biti, niti želimo da nas neko uvlači u priče o budžetima, teorijama zavere, utakmicama sa kojima nemamo veze i koje će se tek odigrati. KK FMP kao srpski klub sa skoro 10 srpskih reprezentativaca bivših i sadašnjih (u seniorskim i mlađim kategorijama) samo traži odgovor na pitanje - zašto je utakmica 5. kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila katastrofalno organizovana. Ponovo - zaključuje se.

Bonus video

Tagovi: