Autor: Informer.rs

18.11.2019.

10:27

Foto:

Sport

AMERI OTKRILI DETALJE! Kako je Kokoškov seo na klupu Srbije? Tajna poseta i susret dve legende rešili sve!

Kako prenosi Dejv Dufour, novinar "Atletika" još uvek nije poznato kad će Kokoškov sesti na klupu. Da li će biti u februaru tokom "prozora" ili posao kreće u junu kada ujedno počinje borba za OI.

- Ne bi bio presedan da Kokoškov bude uz reprezentaciju i u kvalifikacionom (februarskom) "prozoru", jer je to bilo omogućeno španskom selektoru Skariolu od strane Toronto Reptors - napisao je Dufour.

(VIDEO) ON NEMA NAMERU DA STANE! Lebron nastavio da proziva Srbina: Skloni se ili će ti porodica nositi crninu!

Otkrio je neke detalje.

Veliki je ovo ulov za reprezentaciju Srbije. Žarko Paspalj je obavio tajnu posetu (Sakramentu) da bi obezbedio da se ovo angažovanje dogodi. Naravno, nije škodilo to što su on i Vlade Divac (sportski direktor Kingsa) prijatelji. Nema potrebe dodavati da će angažovanje NBA trenera podići moral srpske ekipe, u kojoj su mnogi bili nezadovoljni treniranjem u stilu 'stare škole' od strane dosadašnjeg stručnog štaba - zaključio je Dufur.

NOVI SELEKTOR SRBIJE? Oglasio se Igor Kokoškov!

Da je Kokoškov selektor otkrio je Marko Gudruić i to slučajno.

- Saznao sam za to oko sat vremena pre utakmice. Sjajno. Nisam čuo ništa drugo osim dobrih stvari o njemu, i kao treneru i kao čoveku. Sviđa mi se ovaj izbor Saveza - rekao je Gudurić.

Još da bude zvanično, i kreće nova era reprezentacije Srbije.

Bonus video:

Tagovi: