Autor: Informer.rs

07.12.2019.

21:50

Foto:

Sport

IZNENAĐENJE U IZRAELU! Srbin oblači dres Makabija!

Nakon povreda Nejta Voltersa i Džona Dibartolomea, koji će sasvim izvesno biti van do samog kraja sezone, klub iz Tel Aviva bacio se u potragu za pojačanjima i oko je palo baš na srpskog košarkaša koji trenutno igra u nemačkom Miteldojčeru. Nema sumnje da bi njegov prelazak u Makabi predstavljao veliko iznenađenje.

EVROLIGA SE POKLONILA TRENERU ZVEZDE! Šakota trener kola elitnog takmičenja!

Rođeni Vrščanin je u dosadašnjem toku karijere nastupao za klub iz svog grada, odakle je prešao u Vojvodinu. Nakon kraće epizode u Poljskoj gde je igrao za Turov Zgozlec, vratio se u Srbiju gde je nastupao u dresu Metalca i Mege. Iz ružičastog dresa ponovo je otišao u Poljsku gde je igrao za Dabrovu Gornicu, odakle je otišao upravo u svoj sadašnji klub.

Nekada je važio za velikog talenta za čiji su se potpis svojevremeno borili i beogradski večiti rivali, ali je njegova putanja ipak dobila neoubičajen zaokret. Čini se da se Novak tek sada polako, ali sigurno vraća na pravu putanju. Inače, sa svojih 185 centimetara visine igra na poziciji plejmejkera.

Informer

U dosadašnjem toku sezone u Nemačkoj, srpski košarkaš je u proseku postizao 7,1 poen po utakmici, pritom podelivši 8,6 asistencija uz 2,9 uhvaćenih lopti.

Bonus video:

Tagovi: