09.12.2019.

15:35

Foto:

Sport

GENERALNI SEKRETAR FIBA VUČIĆU POKLONIO LOPTU SA SP i zahvalio se predsedniku Srbije (FOTO)

Zvaničnoj poseti prisustvovali su i sportski direktor FIBA Zoran Radović i generalni sekretar KSS Zlatko Bolić.

Zagklis je predsedniku Vučiću poklonio oficijelnu FIBA loptu sa Svetskog prvenstva, dok je Vučić uzvratio prigodnim poklonom. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i generalnom sekretaru FIBA Andreasu Zagklisu dresove košarkaške reprezentacije Srbije sa njihovim imenima.

U prijatnom razgovoru, Zagklis se zahvalio predsedniku Srbije Vučiću na njegovom angažovanju oko dobijanja organizacije kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore. Predsednik Srbije Vučić istakao je u razgovoru sa čelnicima FIBA i KSS da je za našu zemlju veoma bitno da obe košarkaške reprezentacije izbore plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Informer

kss.rs

 

Posle posete Predsedništvu Srbije, prvi operativac FIBA Andreas Zagklis i sportski direktor FIBA Zoran Radović posetili su „Kuću košarke", gde su ih ugostili predsednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić. Zagklis je obišao sve sektore KSS i u prijatnom razgovoru sa zaposlenima izrazio zadovoljstvo što će Beograd biti domaćin kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore.

Informer

Bonus video

Tagovi: