Autor: Informer.rs

13.01.2020.

23:10

Foto:

Sport

JOŠ UVEK NIJE POTVRĐENA ODLUKA ABA LIGE! Zvezda ima čemu da se nada!

Prema nezvaničnim informacijama, žalbeni postupak i dalje je pred Žalbenim većem ABA lige i konačna odluka tek treba da se donese! Podsetimo, Crvena zvezda je uputila žalbu na odluku Disciplinskog sudije ABA lige Saše Pavličić Bekića o kažnjavanju Crvene zvezde porazom službenim rezultatom 0:20, uz novčanu i kaznu oduzimanja jednog boda zbog nedolaska u Podgoricu na utakmicu 13. kola regionalnog takmičenja protiv Budućnosti u dvorani Morača. U srpskim košarkaškim krugovima može se čuti da trenutno postoji spor oko legitimiteta Disciplinskog sudije i Disciplinskog veća, s obzirom na istek njihovih mandata. 

ZVEZDA POBEDILA, ALI ŠAKOTU BRINU POVREDE! Trener crveno-belih otkrio kakvo je stanje Davidovca, Brauna i Jagodić-Kuridže!

Od tada 3. januara održana je sednica Skupštine Jadranske lige na kojoj su izabrani novi generalni i sportski direktor ovog takmičenja, a navodno oni su izabrani uslovno i njihov mandat počeće tek kada se završi doregistracija svih kadrova. Nezvanično, do tada kompletna nadležnost trebalo bi da bude u rukama Predsedništva ABA lige. 

To praktično znači da još ima nade za Crvenu zvezdu da odluka bude preinačena, odnosno da se ipak odigra utakmica protiv Budućnosti...

Bonus video:

Tagovi: