Autor: Informer.rs

17.01.2020.

23:32

Foto:

Sport

NIKOLA MIROTIĆ JE LJUDINA! Košarkaš obezbedio dom sedmočlanoj porodici!

As Katalonaca donirao je sa suprugom 30.000 evra porodici Kojović iz Sjenice, koja je živela u kući dobijenoj na korišćenje od šumarskog preduzeća, prenosi Mondo. U njoj su imali ogromne probleme, pre svega sa instalacijama. Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" saopštila je da je Mirotić sa suprugom pomogao ugroženoj porodici, a da su mu oni u znak zahvalnosti poslali ikonu i crteže zahvalnosti.

- Kao što znate, mi smo kupili plac, sproveli struju i vodu, ali nismo imali uslova da podignemo kuću. Kada smo saznali da ćete nam pomoći bili smo presrećni što ćemo konačno dobiti ono o čemu smo mogli da maštamo - normalne uslove za rast i razvoj naše dece - rekao je Negosav Kojović.

Član Upravnog odbora Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" Nemanja Meljanac rekao je da ova akcija bila "jedna od najemotivnijih koje smo imali".

- Neverovatan je osećaj da prisustvujemo ovakvoj proslavi. Ovde su se okupili i Srbi i muslimani, a po njihovim rečima zajedništvo i poštovanje različitosti nije prekidano ni tokom ratova devedesetih, tako da nam je drago što smo jedan ovakav projekat sproveli u Opštini Sjenica -  izjavio je on.

Bonus video

Tagovi: