Autor: Informer.rs

05.02.2020.

12:56

Foto:

Sport

SRBI SU MOJA BRAĆA, TUKLI SMO SE NA TERENU, A POSLE ZAJEDNO IŠLI NA MUZIKU! Srna navija za "orlove": Nadam se utakmici Hrvatske i Srbije

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Hrvatske  ne bi imao ništa protiv da dođe do duela njegove rerezentacije sa Srbijom na Prvenstvu Evrope i poželeo je Orlovima sreću u martovskom baražu.

- Kad gledaš individualno reprezentaciju Srbije, to je selekcija među deset najboljih u Evropi, ali očito nešto ne štima. Nemate podršku sa tribina kao Hrvatska - istakao je za Žurnal Srna i dodao:

- Ne znam šta nedostaje, nisam u vašoj svlačionici. Bio sam kapiten Hrvatske 11 godina, eto pokazalo se i bez mene na Mondijalu u Rusiji veliko zajedništvo. Nemaš tu prostora da se opustiš.

Srbija i Hrvatska bi ponovo mogli da se sastanu na Evropskom prvenstvu, ukoliko "orlovi" prođu Norvešku u baražu.

- Igrao sam dva puta protiv Srbije, nikakvih tenzija nije bilo. To su sve moji prijatelji, brat Kolarov i ostali. Mi bismo se tukli na terenu, ali iza bismo išli da popijemo nešto i zajedno na muziku. U sportu nema mesta politici. Svi se poznajemo, ali kad sam na utakmici i Modrića bih udario po nogama, pa kako ne bih nekog drugog.

Utakmica bi bila istorijska, jer je na velikom takmičenju.

- Ako je mogla da prođe bez problema u Zagrebu i Beogradu, zato ne bi u Škotskoj ili Engleskoj!? Nadam se da će Srbija da prođe, želim joj sve najbolje. Ima ozbiljnu ekipu, individulano prolazi Norvešku i drugu reprezentaciju bez problema. Tu je i ono "ali", ako se poklopi sve, a verujem da hoće, videćemo se na šampionatu. Nadam se utakmici Hrvatske i Srbije, to bi bio samo jedan u nizu velikih događaja na svetskom nivou. Ljudi će uživati, pa idemo dalje. Fudbal je najbitniji sport.

Bonus video

Tagovi: