Autor: Informer.rs

02.03.2020.

23:35

Foto:

Sport

MEČ PARTIZANOVE GRUPE SE IGRA U BEOGRADU, ALI CRNO-BELI NISU AKTERI! Evroliga ponudila rešenje Turcima i Italijanima!

Ovog ponedeljka pojavile su se informacije da će utakmice između turskog i italijanskog tima biti registrovan u korist Darušafake sa 20:0, međutim, brzo je zvanična potvrda da tako nešto neće biti slučaj.

ŠTA ĆE BITI SA UTAKMICOM DARUŠAFAKA-VIRTUS? Ovo je plan Evrokupa!

Odlučeno je da meč, za sada, bude odložen kao i da će se odigrati na neutralnom terenu. Za sada nije poznato u kojoj državi s obzirom da vlasti u Turskoj nedozvoljavaju ulazak u državu onima koji su prethodnih 15 dana bili u Italiji.

Ono što je posebno zanimljivo: Turci traže da se duel igra u Nemačkoj, jer tamo imaju brojnu dijasporu, pa bi se osećali kao kod kuće. Ali, italijanski novinar Emilijano Karčija tvrdi da je EKA predložila da se igra u - Beogradu! Bilo bi to interesantno, s obzirom na to da su u klubu iz Bolonje trener Aleksandar Đorđević i bekovi Miloš Teodosić i Stefan Marković. Konačna odluka očekuje se da bude doneta u utorak.

Informer

Duel između turskog i italijanskog kluba direktno će odlučiti ko će kao drugi iz grupe proći u četvrtfinale Evrokupa. Prvo mesto je obezbedio Partizan, kojeg čeka u sredu meč sa Trentom u Beogradu.

Tagovi: