Autor: Informer.rs

08.03.2020.

20:29

Foto:

Sport

ŽOC BESAN KAO RIS! Velika sramota, moji igrači žive u svom svetu...

Imao je tim našeg Željka Obradovića i 16 poena prednosti u poslednjoj četvrtini. Ali, nekako je uspeo da prokocka veliku prednost, pa je uveo meč u dramatičnu završnicu i na kraju ipak trijumfovao.

Posle meča, trener Fenerbahčea Željko Obradović je uz dosta emocija govorio na konferenciji za medije.

- Velika je sramota za nas da igramo na ovaj način. Verujem da moji igrači ne razumeju mnoge stvari. Oni žive u svom svetu... Naš protivnik je igrao sa samo dva stranca, a još dva veoma važna turska igrača nisu mogla da im igraju. I, videli ste šta se dešavalo na terenu - kazao je Obradović. 

Srbin kaže da je glavni problem bila koncentracija i motivacija, kao i u većem delu sezone. 

- Za njih je sve isto, šta god da kažem, ne prate. Čudo je što smo uopšte dobili ovu utakmicu... Moram još jednom da kažem da imamo ozbiljnih problema u timu. Ako ja moram da ih treniram da se bore, da ih podsećam da je svaki meč važan i da stvaram dodatnu motivaciju, onda je taj posao veoma težak - objasnio je srpski stručnjak.

Na kraju je uputio još jednu poruku svojim igračima, naredne utakmice pokazaće hoće li ga poslušati.

- Najveći problem je što niko od mojih igrača ne pomisli "šta nije u redu sa mnom, kako mogu da pomognem timu", ne postavljaju pitanja sebi. Trebalo bi i više da razgovaraju, da se pripremaju za utakmicu. Treba da shvate kako treba da igramo, jer sam siguran da nisu zaboravili da igraju košarku. Sve je u njihovim glavama...-  poručio je Obradović.

Bonus video

Tagovi: