Autor: Informer.rs

09.04.2020.

16:15

Foto:

Sport

TURCI ISPALILI BOMBU! Žoc napušta Fenerbahče, a ZAMENIĆE SRBINA U....

Kako je preneo truski list Sabah  Obradović će posle ove sezone uzeti godinu dana odmora, a zameniće ga Šarunas Jasikevičijus.

Turci pišu i da će Željko Obradović posle odmora naslediti Svetislava Pešića na klupi Barselone leta 2021. godine.

O Željkovom odlasku iz Fenerbahčea se spekuliše već nekoliko meseci. Situacija u turskom velikanu nije ružičasta. Igračima se duguje novac, a sve to se osetilo na rezultatima ove sezone koji su bili ispod svih očekivanja. Obradoviću je ponuđen novi ugovor, ali ga je on odbio jer mu se ne sviđa ambijent u Fenerbaheča. Prema Sabahovim saznanjima, srpski stručnjak je već obavestio čelnike Fenera da će odraditi ugovor i ovu sezonu do kraja, ali da posle toga sledi rastanak.

Informer

 

Sabah piše i da će Obradović uzeti godinu dana odmora, a da će potom naslediti Svetislava Pešića na klupi Barselone. Takođe, Panatinaiokos bi rado vratio Srbina, ali navodno Obradović ne želi nazad u Atinu gde je proveo najslavnije dane karijere. Razlog bi mogao da bude nepredvidivi predsednik Dimitris Janakopulos koji vuče čudne poteze i čudno se ponaša. Željko je u Atini sarađivao sa njegovim ocem Tanasisom koji je bio ozbiljan čovek i suprotan karakter od nepredvidivog sina.

Obradović se na sličan korak odlučio kada je odlazio iz Panatiniakosa 2012. godine. Odmorio je godinu dana, a onda preuzeo Fenerbahče. Sada bi na sličan način mogao da preuzme Barselonu.

Bonus video