Autor: Informer.rs

09.05.2020.

07:41

Foto:

Sport

SLAMA SRCE! NEUTEŠNA MAJKA! Želela je da zna kako je Dražen proveo POSLEDNJE SATE ŽIVOTA: Osobi koja je vozila NIJE BILO NIŠTA!

Devojka je bila u komi osam godina i koja je nažalost, završila kao invalid, Hilal Edebal.

- Svi su se pitali koja je to bila treća osoba sa njima, da li je to bila majka ili teta njena, a u stvari to je bila košarkašica iz Istanbula koja je bila na istom koledžu gde i Majkl Džordan i ona je bila u komi osam godina - kazala je Biserka za TV Arena u epizodi serijala „Majke šampioni” .

- Došla sam do nje kako bih saznala kako je Dražen to svoje poslednje vreme u automobilu proveo. Zanimalo me je to. Išla sam u Istanbul da bih je pronašla i ona mi je rekla da je on bio jako sretan i nasmejan. Ja se mislim to je bio od rođenja, ali ta osoba koja je vozila, njoj nije bio ništa. Ušla je u istoriju tako što je vozila, a ova druga je ostala večni invalid za koju ova dotična koja je vozila, a koja se udala za Olivera Birkofa, nije našla za shodno da je poseti. To me je toliko rastužilo i došla sam da upoznam tu devojku u Istanbulu jer sam taj krug želela da zatvorim na jedan način.

Bonus video