Autor: Informer.rs

08.06.2020.

10:31

Foto:

Sport

ONA JE MONSTRUM! Draženova majka progovorila o ženi koja je vozila AUTO SMRTI!

Hilal je jedva izvukla živu glavu, njeno telo i mozak su bili teško povređeni, a nakon 24 godine upoznala je Draženovu mamu Biserku. Draženova mama je za "Dnevni avaz" prokomentirala susret s Hilal:

- Vrlo sam se emotivno istrošila od ovog susreta, mislila sam da neću moći da izdržim. To je samo deo filma koji je napravljen u Istanbulu i objavljen zbog godišnjice smrti mog sina. Tek kad pogledate drugi deo, videćete koliko je to bilo potresno. Hilal je uništena - rekla je Biserka Petrović.

Edebal je bivša košarkašica. Ne seća se da je bila u automobilu s Draženom jer je nakon nesreće, od posledica tragedije, dobila amneziju.

S druge strane, Klara Salantzi se uspešno oporavila. Ona je i vozila taj auto, koji se zakucao u kamion. Udala se potom za nemačkog fudbalskog golgetera Olivera Birhofa.

O nesreći nikada nije govorila.

Ona je monstrum. Nije čak ni sa Hilal u kontaktu. Nju nije posećivala ni dok je bila bolesna, iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu. Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurt - rekla je Biserka Petrović.

Bonus video: