Autor: Informer.rs

29.10.2020.

08:31

Foto:

Sport

(VIDEO) TRENER MORNARA ZAPLAKAO! Ovo je pobeda za našeg predsednika, za sve u bolnici, za menadžera...


Veliki trijumf stigao je momentima kada se pojedini članovi kluba, uključujući i predsednika Đorđija Pavićevića, trenerovog brata, bore sa koronavirusom

Posle susreta u kom Mornar nije mogao da računa na nekoliko ključnih igrača zaraženih koronavirusom, trener Mihailo Pavićević je u suzama prokomentarisao meč.

Informer

 

Pobedu je posvetio bratu i vlasniku kluba Đorđiju Pavićeviću, za koga je otkrio da je u bolnici, takođe zaražen koronavirusom.

- Pobedili smo i hoću da čestitam igračima. Ova pobeda je za našeg vlasnika, koji je u bolnici. Ova pobeda je za našeg tim-menadžera, koji je takođe u bolnici. Ova pobeda je za sve naše povređene momke. Igrači su ostavili srce na terenu, borili se i ostvarili veliku pobedu - rekao je Mihailo Pavićević.

Otkrio je koliko je ekipi teško palo sve oko korone.

- Ušli smo u psihozu, na svaka dva dana radili testove, čekali rezultate. To uopšte nije prijatno, a onda je svakom testiranju neko ispadao, da li stručni štab ili igrački kadar. Ne znaš šta da radiš, kako da radiš, verujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas kovid ubuduće zaobiđe, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu.