Autor: Informer.rs

01.11.2020.

11:56

Foto:

Sport

KAKAV ŠAMAR ZA PARTIZAN! Izgubili od tima koji TRI NOĆI NIJE SPAVAO, pred meč imao samo jedan trening!

Igokea je praktično ceo meč igrala sa hendikepom, ali je na kraju ipka nanela novi poraz Partizanu .Posle utakmice nije se toliko pričalo o pobedi, koliko o isključenju Bajića, čije se objašnjenje nestrpljivo čekalo.

- Ono što moram da kažem, desilo se slučajno. Ovo mi je druga ili treća tehnička greška u karijeri. Želim da upoznam javnost da ništa, ni ružno ni vulgarno, nisam rekao sudiji Jurasu. Samo sam imao prigovor. Moja je greška što sam ušao u teren i izvinjavam se svima zbog toga, ali i zato što sam tako rano napustio utakmicu - poručio je Bajić.

Informer

 

Mogao je Bajić da bude izuzetno zadovoljan kako je njegov stručni štab odradio posao u derbiju s Partizanom. 

- Čestitam momcima, pokazali su strašan karakter. Ono što mi znamo interno, koliko su umorni od putovanja, pogotovo posle ovog poslednjeg, u Francusku. Tri noći momci nisu spavali. Imali smo jedan dan pripreme za Partizan i moram da naglasim da je ogroman posao u pripremi odradio stručni štab. Dobro smo se pripremili, pogotovo kako da defanzivno uđemo u meč s protivnikom, dobro smo odradili posao - rekao je Bajić i zaključio:

Informer

 

- Uz sva dešavanja u toku utakmice, bilo je grešaka, ali momci su stvarno izginuli, izneli su ogroman teret u poslednjih 15 dana i od srca im čestitam. S ovim igračima se ne plašim da igram protiv bilo koga, celu smo utakmcu vodili i zasluženo pobedili tim koji je pet puta skuplji od nas

Bonus video