Autor: Informer.rs

04.11.2020.

09:37

Foto:

Sport

ŠTA ĆE REĆI "DELIJE"? Pitali su Pešića da li bi vodio Partizan!

Pešić se trenutno odmara u Minhenu, nakon što je početkom leta raskinuo ugovor sa Barselonom.

Bivši trener Bosne, Albe, Barselone, Rome, Dinama iz Moskve, Bajerna, ali i Crvene zvezde, još uvek ne razmišlja o kraju karijere. Na Malom Kalemegdanu je bio u dva navrata, prvo u sezoni 2008/2009, pa opet 2011/2012. i ostao je u lepom sećanju navijačima crveno-belih iako tada nije uspeo da skine Partizan sa trona.

Informer

 

- Da li bih vodio Partizan? Dobro pitanje, nisam o tome razmišljao. U ovoj sezoni ne, već sam doneo odluku da neću da treniram nijedan klub. Želim da vidim kako će se situacija sa pandemijom razvijati - kazao je za Žurnal Pešić.

Na pitanje da li bi imao barijeru da preuzme Partizan, mada je kao igrač iz Pirota stigao upravo među crno-bele, Pešić je dodao:

Informer

 

- Što bih imao barijeru! Mada, logičnije je da budem trener Pirota, tamo sam počeo. Iako je možda primerenije da u Srbiji držim klinike, seminare, predavanja, eventualno nekom budem pomoćni trener. Još nisam doneo nikakvu odluku šta ću raditi u budućnosti. Kad bi znao da mi košarka za godinu dana neće nedostajati, objavio bih da prestajem. U tranziciji sam. Neću da kažem da sam završio karijeru, jer osećam da mogu još toga da pružim. Ali ne znam gde i kada.

Bonus video