Autor: Informer.rs

31.01.2021.

13:03

Foto:

Sport

TEŽAK UDARAC I BOLNA GRIMASA MARKA GUDURIĆA! Srbin jedva izašao sa terena! /VIDEO/

Dolazak Gudurića u Fenerbahče može se smatarti prekretnicom sezone za istanbulski tim. Četa Igora Kokoškova bio je u lošoj formi pre decembra, ali je dolazak Marka Gudurića okrenuo sezonu, Fener je vezao osam pobeda u Evroligi, dok je jedini poraz u novoj godini pretrpeo protiv Bešiktaša 17. januara.

Ipak, mogla bi utakmica sa Gacijantepom da ostane negaitvno upamćena - Marko Gudurić se povredio! 

U poslednjem minutu druge četvrtine, Gudurić je krenuo u prodor, ali je naleteo na Rašarda Kelija i Ohana Ajdina. Srbin je dobio udarac u butinu i pao na zemlju. Lekari su odmah reagovali, ali je bek Fenerbahčea sa bolnom grimasom i uz pomoć medicinskog tima napustio parket. 

Da stvar bude gora, sudije nisu odreagovale na udarac koji je dobio srpski reprezentativac što je izazvalo lavinu komentara! 

Gudurić se do kraja meča nije vraćao na parket, ali po najnovijim informacijama iz turske nije u pitanju teža povreda, već prevencija Igora Kokoškova kako bi sprskog reprezentativca sačuvao za naredne mečeve.

Informer

Na kraju je Gazijantep slavio posle produžetaka sa 102:97,a izostanak Marka Gudurić bio je nenadoknadiv. Srbin je urpkos činjenici da je igrao svega 12 minuta upisao deset poena i jedan skok.