Autor: Informer.rs

18.02.2021.

20:42

Foto:

Sport

SRBIJA SPREMA OSVETU! Jaramaz i Anđušić veruju u pobedu "ORLOVA"!

Selektor Igor Kokoškov zbog obaveza u Evroligi još uvek nije sa timom, a njegov dolazak očekuje se u subotu, slična situacija je i sa Markom Gudurićem i Vasilijem Micićem. 

Ipak, Srbija će protiv Gruzije moći da računa na Ognjena Jaramaza koji je zbog povrede prsta propustio prvi prozor. 

- Gruzija ima veoma dobru reprezentaciju, iskusan i dobro uigran tim. Okosnicu ekipe čine igrači koji su već dugo zajedno, što im daje određenu prednost u odnosu na ekipe koje, poput nas, u ovim kvalifikacijama nemaju taj kontinuitet igranja zajedno. U prvoj utakmici su nas pobedili u Beogradu, pred našom publikom, uprkos našem dobrom početku utakmice. Od tada je prošlo godinu dana, puno toga se promenilo i verujem da ćemo uz dobru energiju i požrtvovanu igru uspeti da dođemo do pobede - rekao je Jaramaz. 

Informer

Tokom novembarskog prozora u selekciji Igora Kokoškova jedan od najboljih igrača bio je Danilo Anđušić. Šuter Burga ponovo je u nacionalnom timu "Orlova". 

Informer

- Čeka nas meč protiv neugodnog rivala. Uprkos tome što se kao domaćin završnice već kvalifikovala za Evropsko prvenstvo, Gruzija iz četiri utakmice u našoj grupi ima četiri pobede. To govori da imaju jak karakter i da igraju na svom maksimumu od početka do kraja, bez obzira na sve. Znamo zašto smo ovde i šta nam je cilj. Prema tome, moramo da uradimo sve što je u našoj moći da u petak i nedelju pobedimo i da tako na najbolji mogući način završimo ove kvalifikacije - istakao je Anđušić.