Autor: Informer.rs

20.05.2021.

16:08

Foto:

Sport

NEKADAŠNJI IGRAČ SELTIKSA OTVARA VRATA MADRIDA SRPSKOM REPREZENTATIVCU! Kokoškov dobija kapitalno pojačanje?!

Odlazak iz NBA Lige, preciznije iz Boston Seltiksa, u francuski ASVEL predstavljao je fenomenalan potez za karijeru francuskog internacionalca Žersona Jabuselea. Nakon odličnih igara u dresu kluba koji je pod vlasništvom Tonija Parkera, Jabusele je privukao pažnju turskog velikana Fenerbahčea.

Informer

Žeršon Jabusele u duelu sa Kajlom O"Kvinom

Do skoro je Real Madrid predstavljao glavnog favorita za potpis nekadašnjeg igrača Boston Seltiksa, ali gledajući finansijski aspekat nakon pandemije koronavirusa, deluje da je najrealnija opcija da Jabusele krene put Istanbula. Fenerbahče je pred ASVEL i Jabuselea izneo konkretnu ponudu, ugovor na tri godine sa platom od 1.300.000 evropskih novčanica i rastom u naredne dve.

Informer

Nikola Kalinić u dresu Valensije

Kako je Jabusele kao preskupa opcija za Madridjane otpao, na vrh liste želja stigao je nekadašnji srpski reprezentativac Nikola Kalinić. Srpski košarkaš vezan je ugovorom za ekipu Valensije, ali sa velikom šansom da iz njega izadje nakon saznanja da se Valensija sledeće sezone neće takmičiti u Evroligi. Tu Real Madrid i Pablo Laso traže svoju šansu, u srpskom internacionalcu vide rešenje svojih problema na poziciji niskog krila, a da li će se to realizovati, samo je pitanje vremena.