Autor: Informer.rs

31.05.2021.

16:54

Foto:

Sport

JOVANOVIĆ OPTIMISTIČAN! Izvukli smo POUKE iz ranijih mečeva!

Utakmica će se igrati u hali Mega Factory bez prisustva publike.

Izabranici Vladimira Jovanovića plasirali su se u polufinale pobedivši Vojvodinu sa 2:0 u seriji, dok je Partizan istim rezultatom pobedio Mladost iz Zemuna.

Trener Mege istakao je da je njegova ekipa izvukla pouke iz ranijih mečeva sa Partizanom.

– Polufinalna serija je već dovoljna činjenica da u tu seriju uđemo jako motivisano. Čeka nas Partizan sa kime smo do sada odigrali dve utakmice, obe rezultatski neizvesne, jako dobro i siguran sam da smo iz te dve utakmice izvukli pouke. Oni su tim koji je bez obzira na rezultat, sastavljen za najviše domete, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Imaju dovoljno iskustva i kvaliteta da naprave dobar rezultat. Mislim da je na osnovu prethodnog iskustva jako bitno, i da će se tu utakmica lomiti, da im odgovorimo na fizičkom polju, da zaustavimo njihovo trčanje i izuzetno kvalitetan skok u napadu, zbog čega smo i prethodne utakmice sa njima izgubili. Mislim da će te dve stvari, pored nekih taktičkih zamisli, možda biti i najvažnije za utakmice koje su pred nama. Siguran sam da ćemo izaći jako motivisani i daćemo dati sve od sebe da ostvarimo što je moguće bolji rezultat.

Informer

 

Centar Mege, Filip Petrušev rekao je da njegova ekipa mora da odgovori čvrstinom.

– Očekuje nas veoma teška serija sa Partizanom. I pored nekih povreda i izostanaka, oni će biti motivisani kao i mi da se plasiraju u borbu za titulu. Na nama je da odgovorimo čvrstinom i da igramo našu igru. Znamo šta da očekujemo i moramo da ispravimo nekoliko stvari iz prošlih utakmica protiv Partizana kako bi stigli do pobede.