Autor: Informer.rs

03.07.2021.

09:27

Foto:

Sport

BIVŠI IGRAČI ZVEZDE MU ČESTITALI DOLAZAK U PARTIZAN! Panterova ODLUKA podelila sve! /FOTO/

Crno-beli su posle katastrofalne sezone krenuli u rekonstrukciju tima, na klupu beogradskog velikana seo je Željko Obradović, a prvo pojačanje Partizana je bivši šuter Crvene zvezde Kevin Panter. 

Informer

Amerikanac u Beograd stiže posle "epizode" u Milanu, Olimpija je bila zainteresovana da ga zadrži, ali kako su italijanski mediji preneli, Panter je odbio ugovor na dve godine vredan 900.000 dolara po sezoni. 

U petak je bilo mnogo priča o visini primanja koja će Panter imati u Beogradu, oglasio se i prvi čovek Partizana, ali po svemu sudeći Amerikanac je nezvanično najplaćeniji igrač u istoriji srpske košarke, a na ovoj "tituli" čestitao mu je još jedan od miljenika Delija. 

Džordan Lojd je donedavno bio igrač Zvezde, ali se nakon veoma dobre sezone preselio u Zenit čestitao je Kevinu Panteru na novom angažmanu. 

- Tako je brate, čestitke - napisao je Džordan Lojd uz emotikone "vatre", ali i smajlija koji očigledno ima neke veze sa parama. 

Naravno, navijačima Crvene zvezde nije prijala Lojdova objava te je naleteo na gomilu negativnih komentara. Takođe, i Džejms Feldin je čestitao Panteru!