Autor: Informer.rs

19.07.2021.

17:38

Foto:

Sport

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Sonja Vasić ide na OLIMPIJSKE IGRE! MVP će biti u SASTAVU REPREZENTACIJE!

Košarkašice su ovog leta donele već zlatnu medalju Srbiji, a izabranice Marine Maljković spremne su da i u Tokiju naprave podvig i još jednom ispišu istoriju srpske košarke! 

Nažalost, neposredno pred početak Olimpijskih igara MVP nedavno završenog Evropskog prvenstva Sonja Vasić dobila je pozitivan test na koronavirus, ali se od njega uspešno oporavila i na svom Instagramu potvrdila da će biti u sastavu reprezentacije! 

- Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje među tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude.

Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba.

Tokio, vidimo se - poručila je Sonja Vasić!