Autor: Informer.rs

19.07.2021.

22:51

Foto: Tanjug/AP

Sport

NASTAVLJA SE AMERIČKI HOROR! Još jedan otkaz! RASPADA se "DRIM TIM"!

Nakon brojnih otkaza zbog koronavirusa, danas je od Olimpijskih igara odustao i košarkaš Čikago Bulsa Zek Lavin. On je ušao u proces kovid protokola, te će morati u karantin. 

Ipak, Amerikanci se nadaju da će Lavin biti u stanju da se pridruži timu u poslednjoj nedelji igara, ali je pitanje u kakvom će stanju biti ako je u karantinu zbog poztivnog testa.

Informer

Greg Popovič je već morao da se odrekne trojice igrača pošto su Bredli Bil, Džeremi Grent i Kevin Lav već morali da napuste reprezentaciju, dok su ih zamenili Džavel Mekgi i Kidon Džonson. 

Ekipa SAD kreće u Tokio sa samo devetoricom igrača u kadru, jer trojica i dalje nedostaju: Kris Midlton, Džru Holidej i Devin Buker, koji još uvek nisu završili sezonu u NBA ligi. 

- Imamo još dosta toga da uradimo, a imamo i nedelju dana do prve utakmice. Jeste da to nije mnogo vremena, ali je istovremeno i sve to prelepo, jer nam je potrebno vreme za rad. Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo tokom nedelje i da ćemo biti spremni za meč sa veoma dobrom ekipom Francuske - rekao je Popovič.