Autor: Informer.rs

26.07.2021.

11:59

Foto: Tanjug/ap

Sport

LUKA DONČIĆ? ON NIJE NORMALAN! Najbolji košarkaš sveta, igraš onako kako on hoće...

Argentinci su probali sve da ga zaustave, ali ništa nije vredelo. Bilo je i provokacija, ali je Luka na sve odgovorao na terenu, a posle meča su mu se i rivalin poklonili. 

Selektor Serhio Ernandez je preko 10 godina proveo na klupi Argentine i kaže da se nije susreo ni sa čim sličnim. O analizi poraza rekao je: 

Informer

Tanjug/ap

 

- Analiza se zove Luka Dončić. Najbolji košarkaš na svetu ukljućujući sve ostale iz NBA lige. Ako sam oko toga i imao bilo kakve dileme ranije, danas su otklonjene. Ne sećam se da sam tokom karijere video da neki igrač tako dominira kao što je on danas. Naterao nas je da promenimo način igre. Ništa mu nismo mogli. On igra jednu utakmicu, ostatak ekipe drugu. Probali smo sve moguće načine koje bismo inače probali protiv normalnih igrača, ali on nije normalan. Bilo mu je potrebno samo tri minuta utakmice da nam sruši sve planove koje smo pripremili -  rekao je Ernandez posle meča.

Informer

 

Argentinski strateg kaže da od Dončića nema odbrane.

- Pripremili smo odbranu da ga izolujemo, da što manje sarađuje sa saigračima a on nam je dao 15 poena za dva i po minuta. Onda smo pokušali da ga udvAajamo, a on je razigrao ostatak ekipe. Ne postoji bilo kakvo rešenje protiv njega.

Bonus video