Autor: Informer.rs

09.09.2021.

07:09

Foto:

Sport

DANAS NE BIH SMEO DA ODEM IZ ZVEZDE U PARTIZAN! Legendarnog KOŠARKAŠA brine reprezentacija!

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Srbije Dejan Tomašević u bogatoj kraijeri branio je boje brojnih timova Budućost, Tau Keramika, Valensija, Panatinaikos, PAOK, ali i beogradskih večitih rivala. 

Tomašević je jedan od retkih koji su sa mnogo uspeha branili boje oba tima, a da nema mržnje od strane navijača. Ipak, legandarni košarkaš smatra da isti potez u ovom vremenu ne bi smeo da napravi. 

Informer

- Nedavno sam pričao sa suprugom, mislim da ne bih smeo to da uradim danas. Ponavljam, bio je to najbolji potez u karijeri. Bilo je stresno. Hvala Bogu nisam imao nikakve posledice. Sa te igračke strane sam napravio najbolji mogući potez - rekao je Tomašević u podkastu "Sport Light". 

Tokom leta košarkaši Srbije razočarali su u kvalifikacijama za Olimpijske igre, te nisu išli u Tokio da brane srebro iz Rio de Žaneira, a dosta prašine podigla je odluka Nikole Jokića da ne nastupa za reprezentaciju tokom leta. 

- Nedavno sam pričao sa suprugom, mislim da ne bih smeo to da uradim danas. Ponavljam, bio je to najbolji potez u karijeri. Bilo je stresno. Hvala Bogu nisam imao nikakve posledice. Sa te igračke strane sam napravio najbolji mogući potez - jasan je Tomašević.