Autor: Informer.rs

18.09.2021.

21:36

Foto: Starsportphoto

Sport

PORAZ PARTIZANA U ATINI! Crno-beli PROSULI +17, pa u produžetku POKLONILI pobedu Panatinaikosu!

Mnogo oscilacija u igri Partizana, glavni su utisak nakon dosadašnjih prijateljskih mečeva crno-belih! Ne uspeva Željko Obradović da održi nivo igre svog tima tokom svih 40 minuta. 

Imao je Partizan veliku prednost na poluvremenu protiv Panatinaikosa, bilo je +17 za srpski tim, ali su u drugom poluvremenu porpuno pali i dozvolili Kendriku Periju da vrati Pao u igru, a posle produžetaka i pobedi u OAKA Areni 89:85!

Informer

U prvih 20 minuta Partizan je bio dominantan, dok je u drugom PAO sa dosta agresivnijom igrom uspeo da se vrati u igru i režira veliki preokret. Na pet minuta pre kraja PAO je čak i poveo, ali se istakao Zagorac i trojkom na 38 sekundi pre kraja odveo meč u produžetke. 

Imao je potom Jam Madar šansu da reši pitanje pobednika, ali je mladi Izraelac promašio šut za pobedu. 

Ipak, u produžetku se Partizan nije najbolje snašao. Igralo se u egalu do poslednjeg minuta kada je Papapetru pocepao mrežicu i rešio pitanjepobednika. 

Informer

Najefikasniji kod Partizana bili su Ledej sa 17, Madar sa 15 i Trifunović i Zagorac sa po 10. Kod Panatinaikosa je 20 poena ubacio Papapetru. Peri i Evans su dodali po 15.

Partozan će u nedelju igrati za treće mesto protiv nemačkog Ulma.