Autor: Informer.rs

10.11.2021.

23:46

Foto: Starsportphoto

Sport

POBEDILI SMO SJAJAN TIM I NAJBOLJEG TRENERA U EVROPI! Strateg ANDORE oduševljen Partizanom!

Trener košarkaša Andore Ibon Navaro rekao je večeras da je njegova ekipa upisala "prestižnu" pobedu protiv Partizana, jednog od favorita ovog takmičenja koji sa klupe predvodi "verovatno najbolji trener u istoriji Evrolige".

- Imali smo veoma dobar pristup trećoj četvrtini. Naša odbrana je bila odlična, kontrolisali smo izgubljene lopte, a počeli smo da igramo ranije nego u prvom poluvremenu. Uradili smo tačno ono što smo želeli - rekao je Navaro posle utakmice i dodao.

- Pala nam je energija u četvrtoj četvrtini, nismo znali kako da radimo stvari lako, morali smo ovako da pobedimo. To je prestižna pobeda za klub, tim, državu, ali nemamo previše vremena da uživamo u njoj - rekao je Navaro.

Dotakao se Španac i svog današnjeg rivala Partizana kog smatra prvim favoritom za osvajanje evropske titule ove sezone.

- Partizan je jedan od najboljih timova, sa najboljim trenerom u Evropi, i jedan je od favorita za osvajanje Evrokupa pored Lokomotive, Valensije, Virtusa... Zato kažem da je to veoma prestižna pobeda. Imali smo za rivale igrače koji će igrati u NBA i verovatno najboljeg trenera u istoriji Evrolige  dodao je on.

Košarakaši Andore sada imaju tri pobede i jedan poraz, a u narednom kolu Evrokupa će gostovati Huventudu.