Autor: Informer.rs

16.12.2021.

23:02

Foto:

Sport

TRINKIJERI STRAHUJE ZBOG DELIJA! Teško je protiv ZVEZDE i njihovih NAVIJAČA!

Prekinula je Zvezda seriju pobeda porazom od Barselone, ali će crveno-beli u sutrašnji okršaj ući u daleko boljem raspoloženju od Bajerna. Četa Dejana Radonjića ostavila je odličan utisak protiv Katalonaca, dok je ekipa Andree Trinkijerija pregažena u Pireju. 

Andrea Trinkijeri i njegovi puleni stižu u Beograd svesni da će ih u slučaju poraza Crvena zvezda sustući na tabeli. Italijan je dosta puta igrao protiv crveno-belih, ali i Dejana Radonjića i svestan je kakva utakmica očekuje njegov tim. 

- Znamo koliko je teško slomiti njihovu čvrstu odbranu pred njihovim navijačima. Bez obzira na to, želimo da se izdignemo i da budemo bolji u svakom segmentu u odnosu na naš mizeran nastup u Pireju - rekao je Trinkijeri. 

Bajern je na gostovanju Olimpijakosu doživeo težak poraz - 80:63, a Trinkijeri posle meča nije pronašao svetlu tačku u igri svog tima. Razočaran je bio Italijan i zbog činjenice da je njegovom timu prekinuta serija od pet pobeda.

Informer

- Svaka utakmica je velika, imali smo Efes, pa gostovanje Albi. S*anja se dešavaju i bilo je loše veče, ali ostajem uz svoj tim. Neću pokazati prstom ni na koga. Moramo da budemo bolji u svemu. Za 48 sati imamo novu utakmicu, do tada moramo da budemo bolji - rekao je Italijan. 

Podsećamo, meč Zvezde i Bajerna zakazan je za sutra od 20:45!