Autor: Informer.rs

27.02.2022.

23:26

Foto: Starsportphoto

Sport

ĐORĐEVIĆ O APLAUZIMA DELIJA! Navijači Zvezde cene rivala, ali me na kraju uvek "počaste kako i doliči"

Iako je njegov tim pretrpeo psihički težak poraz, bivši selektor Srbije je video dosta pozitivnih stvari u igri svog tima.

- Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi, ali smatram da ne bi bilo nepošteno i da smo mi slavili. Poslednjih nekoliko meseci smo igrali bez De Koloa, Veselog i Bartela. Momci daju sve od sebe. Danas smo imali kontrolu igre, bez obzira na to što je Zvezda možda i najbolja odbrana u Evroligi - rekao je popularni Sale Nacionale.

Informer

Aleksandar Đorđević tokom meča u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Crveno-beli su ove sezone izgubili veliki broj neizvesnih završnica u Evroligi, ali je sada Fener u jednoj takvoj pao u Beogradu.

- Zvezda ima kvalitet. To je more iskusnih igrača i reprezentativaca koji igraju pod istim trenerom već duže vreme. Mnoge od tih igrača sam vodio kao selektor i poznajem ih. Igrali su pred svojom publikom, što i te kako znači.

Informer

Aleksandar Đorđević

Navijači Crvene zvezde su aplauzima dočekali Aleksandra Đorđevića, legendu srpske košarke, ali i Partizana.

- Kao i uvek kada se pojavim kao protivnik Crvene zvezde dočekaju me na ovaj način. Veliko hvala navijačima koji verovatno cene rivala. Jako cenim to što urade - istakao je trener Fenera, pa se na kraju i našalio.

- Posle me onako časte usput, kako i doliči - završio je u šaljivom tonu Đorđevič.