Autor: Informer.rs

04.03.2022.

14:32

Foto: Starsportphoto

Sport

VRATIĆEMO IM SVE U BEOGRADU! Avramović UVEREN u pobedu protiv Belgije!

Aleksa Avramović je u sve četiri utakmice dosadašnjeg toga kvalifikacija imao važnu ulogu u timu Srbije. Nakon dvostruke pobede protiv Slovačke, Aleksa koji je u tim mečevima igrao sa zaštitnom maskom usled preloma nosa kaže

– Mislim da smo odigrali timski. Imali smo puno povređenih i bolesnih igrača, mnogi od njih su došli i pokušali da treniraju, ali jednostavno nisu bili u stanju da igraju. Mi koji smo bili tu smo odigrali jedni za druge, svesni važnosti ovih utakmica. Prijala nam je podrška sa tribina i drago mi je da je bilo puno dece. Sa tri pobede iz četiri utakmice smo ostvarili taj prvi cilj, plasman u narednu rundu, ali će tek utakmice sa Letonijom i Belgijom pokazati sa kojom ćemo početnom pozicijom ući u taj odlučujući ciklus kvalifikacija - rekao je Avramović.

Informer

Avramović ističe da će mladi tim rasti iz utakmice u utakmicu.

– U prvom prozoru je uz nas bio kapiten Teodosić čije iskustvo i kvalitet mnogo znače čitavom timu. Ipak, protiv Belgije smo u drugom delu utakmice, da se tako izrazim, platili školu i neki danak slabijoj uigranosti. Verujem da smo iz toga puno naučili, da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i da ćemo im se u junu revanširati u Beogradu - podvukao je plej Srbije.