Autor: Informer.rs

07.03.2022.

17:29

Foto: Reuters

Sport

PRED DOLAZAK ZVEZDI! Izbila POBUNA u Realu, svi su protiv NJEGA!

Iako je Realu doneo 21 trofej tokom 11 godina sedenja na klupi Madriđana, šef stručnog štaba Pablo Laso našao se na udaru ljudi koji rukovode klubom.

Kako prenosi "Marka", većina članova uprave Kraljevića zalaže se za odlazak iskusnog trenera, dok je na njegovoj strani samo jedna osoba, ona koja se pita za sve - predsednik Florentino Perez.

Ipak, veliki deo rukovodstva Reala zamera Lasu na izgubljenom identitetu, kao i gubitku kontrole u svlačionici.

Madriđani su odlično ušli u sezonu. Stigli su u jednom momentu do 34 pobeda i samo četiri poraza u svim takmičenjima, da bi zatim usledila nezapamćena kriza, a svetla nema na kraju tunela. Real je upisao šest poraza u poslednjih devet mečeva, a četiri zaredom u ACB ligi.

Informer

 

Prema pisanju "Marke", Real izgleda kao skupljena banda, bez izrazitog cilja i sa velikim brojem igrača koji imaju loš govor tela.

Španskog giganta tokom ove nedelje čekaju tri meča. Najpre gostuju Crvenoj zvezdi, pa sa trećeplasiranom Olimpijom iz Milana koja je odmah iza njih na tabeli Evrolige, dok se serija utakmica na strani završava na parketu Burgosa.

U prilog Lasu ide da će mnogi u Madridu biti usresređeni ka revanšu Reala u fudbalskoj Ligi šampiona sa Pari sen Žermenom, ali novi porazi ne bi mogli da ga spasu otkaza.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Real trebala je da se igra 11. januara, ali je odložena zbog velikog broja zaraženih Kovidom-19 u taboru crveno-belih.