Autor: Informer.rs

26.03.2022.

17:13

Foto: Starsportphoto

Sport

SPEKTAKL U NAJAVI u TIVOLIJU ! Partizan spremio osvetu Cedevita Olimpiji!

Cedevita Olimpija nas je pobedila u prvoj utakmici u Beogradu i sama ta činjenica je dovoljna da shvatimo protiv kakvog protivnika igramo, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice 24. kola ABA lige u Ljubljani.

Informer

 - Plus, oni su u izvanrednoj formi, imaju seriju dobrih rezultata i izvanredne igre. Naravno da ćemo voditi računa o svim detaljima, njihova igra u tranziciji je nešto što je veoma važno. Ponavljam, igraju veoma, veoma dobro i pravi izazov je pred nama da se spremimo i odigramo jednu dobru utakmicu -  rekao je Obradović za klupski sajt

Informer

 

 

Mladi prvotimac crno-belih Tristan Vukčević naglasio je da je Cedevita Olimpija kvalitet dokazala pobedom protiv Virtusa u Evrokupu.

 - Mi treba da igramo kao što smo to uradili protiv Slaska i Metropolitansa. Jako, črsto i da pobedimo - istakao je Vukčević.
 

Cedevita Olimpija će izaći u opremi koja slavi sve generacije Olimpije koje su osvajale titule prvaka Jugoslavije, dok će crno-beli na parket hale "Tivoli" izaći u replikama dresova iz čuvene sezone 1978/79. Na taj način, Partizan  će igrati u čast legendi koje su te godine osvojile triplu krunu.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Partizana igra se u nedelju od 17 sati.