Autor: Informer.rs

10.04.2022.

22:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAJTEŽI I NAJZAHTEVNIJI MEČ! Trener FMP-a oprezan pred meč sa Zvezdom!

FMP iz Železnika je bez sumnje najprijatnije iznenađenje sezone u ABA ligi. Igraće u plej-ofu van svih očekivanja, ali zasluženo.

U poslednja dva kola odmeriće snage sa još dva tima iz vrha tabele, Crvenom zvezdom i Cedevita Olimpijom. Najpre u ponedeljak gostuje gradskom rivalu u dvorani Pionir (18.00).

Trener Nenad Stefanović je biranim rečima govorio o narednom rivalu, ali je apostrofirao značaj utakmice za njegovu ekipu.

Informer

 

- Čeka nas najzahtevniji i najteži meč u dosadašnjem delu prvenstva s obzirom da igramo sa aktuelnim šampionom ABA lige i jedinim predstavnikom regiona u Evroligi. Za nas je ovo dobra utakmica iz dva razloga. Prvo da bismo videli kako ćemo se snaći u okolnostima kada u četiri dana imamo dve jake utakmice, kakva je bila ona u petak i kakva će biti ona sutra. Interesuje me da vidim reakciju igrača i kako možemo da iznesemo to energetski. Drugi razlog je što želimo da vidimo u odnosu na prvi meč sa Crvenom zvezdom, gde smo imali određene periode dobre igre, ali smo i vrlo brzo pali i videli da ne sme da bude bilo kakvih perioda praznog hoda. Želimo da vidimo da li možemo da produžimo momente dobre igre i da probamo da budemo konkurentni što je duže moguće. Očekujem dobru utakmicu i nadam se dobroj predstavi mojih momaka - rekao je Stefanović.

Utakmica se igra u ponedeljak u 18 časova.