Autor: Informer.rs

19.05.2022.

16:42

Foto: Informer

Sport

BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO! Grci PREPLAVILI Srbiju! Navijači OLIMPIJAKOSA pevaju satima! (VIDEO)

Bilo je jasno kada je Beograd dobio domaćinstvo, a Olimpijakos izborio plasman na F4 Evrolige, da će crveno-beli u srpskoj prestonici imati ogromnu podršku. Ipak, malo ko je očekivao ovoliki broj navijača iz Grčke, budući da je gotovo svaki deo glavnog grada preplavljen pristalicama Olimpijakosa. 

Ogroman broj navijača sjatio se u Beograd poslednjih dana, a tokom prepodneva, ali i sada svega sat i po vremena pre početka utakmice atmosfera na ulicama prestonice je uzavrela. Na svakom ćošku ima grčkih fanatika, a oko Štark arene pesma i navijanje ne prestaje već nekoliko sati. 

Pored toga, ne treba zaboraviti da navijači Olimpijakosa gaje bratske odnose sa pristalicama Crvene zvezde, te da će na tribinama verovatno biti i srpskih navijača koji će podržati crveno-bele u pohodu na novi evropski tron. Dodatan motiv Delijama biće činjenica da je rival Olimpijakosu turski Anadolu Efes koji sa klupe predvodi Ergin Ataman - persona non grata u Srbiji. 

Podsećamo, prvo polufinale između Olimpijakosa i Anadolu Efesa na programu je od 18 časova, dok drugi par čine Barselona i Real Madrid. Košarkaški "El klasiko" biće odigran u 21 čas.