Autor: Informer.rs

02.06.2022.

11:52

Foto: Starsportphoto

Sport

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO! O ovoj SCENI sa večitog derbija PRIČA cela Srbija! (VIDEO)

Posle gotovo sat vremena pauze zbog prekida uoči poslednjeg minuta, meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" je priveden kraju.

Trijumfovali su izabranici Željka Obradovića i zakazali u petak četvrtu utakmicu, koja bi mogla da reši novog-starog šampiona, u slučaju da slavi četa Dejana Radonjića.

Podsetimo, Crvena zvezda vodi sa 2:1 u ukupnom skoru i nedostaje joj još samo jedna pobeda da odbrani prošlogodišnji pehar.

Senku na derbi bacilo je divljanje sa tribina, prilikom koga su pre meča odjeknula dva topovska udara na parketu, da bi u već pomenutom finišu letelo "sve i svašta" po parketu, pa je sudija Uroš Nikolić pogođen predmetom, zbog čega je meč i prekinut.  

Najlepši deo derbija, ipak, viđen je na kraju utakmice, kada su akteri išli ka svlačionicama. Navijači Partizana su gađali igrače Zvezde, ali su košarkaši crno-belih ispratili svoje rivale sa parketa u svlačionicu i podignutim rukama pokušali da ih zaštite.

Istovremeno, Obradovićevi izabranici su sačekali crveno-bele ispred tunela i sportski se pozdravili, što se vidi na snimku.