Autor: Informer.rs

06.06.2022.

12:33

Foto:

Sport

ŽIVOT BEZ KOŠARKE! Velika borba pred legendarnim trenerom Reala Pablom Lasom!

Srećom, trenera Reala je stabilno, nije životno ugrožen, ali će u nekom narednom periodu morati da prestane sa bavljenjem košarkom, prenose španski mediji.

Pablo Laso se oporavlja na odeljenju intenzivne nege bolnice "De la Moraleha", gde je primljen nakon infarkta miokarda i kateterizacije. Treneru Realu bilo je loše u subotu uveče i u ranim jutarnjim satima u nedelju je sam otišao u bolnicu. Došao je u bolnicu zbog bolova u grudima i na vreme se prijavio na pregled.

Sada stižu informacije da će morati da napravi pauzu od košarke.  Moraće da promeni način ishrane, pije lekove, da radi vežbe i tako bar tri meseca. Posle toga moći će Španac da razmišlja o povatku na trenersku klupu.

Informer

Starsportphoto

Pablo Laso ide na prinudni odmor

Lasovo mesto na klupi zauzeće Čus Mateo, njegov pomoćnik, koji je već preuzeo kontrolu nad timom kada je Laso sredinom decembra bio pozitivan na koronavirus i nije mogao da vodi neke utakmice.

Nakon objavljivanja vesti o njegovom srčanom udarom, Španac je dobio podršku košarkaškog sveta.

- Želim da izrazim svu podršku mom prijatelju Pablu Lasu u ovom teškom trenutaku. Sva moja energija i misli su sa njim. Nadam se da će se uskoro vratiti i da će nastaviti da radi svoj posao na najbolji način - poručio je Paskval.