Autor: Informer.rs

07.06.2022.

13:05

Foto: printscreen

Sport

SRPSKI TRENER OŠTRO PO ARBITRIMA: To rade samo u Beogradu! Zbog njihovog hira...

Zvezda je savladala Patizan u "majstorici" (80:77) i odbranila trofej u ABA ligi i tako obezbedila učešće u Evroligi.

Košarku su tokom finalne serije zasenili neredu, pa su poslednji meč obeležili su opet incidenti. Došlo je prvo do prekida na poluvremenu, kada su sudije zbog ubačenih predmeta tražile da se isprazni deo tribina. Ali, pošto se navijači nisu smirili sudijska trojka koju su činili Pukl, Hordov i Koljenšić  tražila da se isprazni hala "Aleksandar Nikolić" nakon čega je meč nastaljen uz škripu patika.

Informer

Vlade Đurović kritikovao sudije

Retko kada viđa tako drastičan potez da se navijači izbace iz hale, a Vlada Đurović smatra da su sudije možda i preterale

- Odluka da se hala isprazni je prestroga, to se dešava samo u Beogradu, nisam čuo nigde da se to desilo u Splitu, Zagrebu, Podgorici, Ljubljani ili Baru... - rekao je za Mondo Đurović koji se iznenadio što su sudije tako strogo reagovale.

Informer

 

- Diskutabilna je odluka da se isprazni hala, mogli su da ostave recimo samo gornji prsten, bilo je ljudi koji su sedeli sa suprugama i mirno gledali meč. Nisu čak ni vikali. Sudije prekoračuju ovlašćenja i to baš u Beogradu. I kakvo je ovo slavlje Zvezde bez navijača, pesme, skandiranja, sve mi je to osiromašeno zbog hira nekih ljudi.

Što se tiče same utakmice, poručio je da je presudila trojka Markovića, ali da je Partizan prokockao šansu da trijumfuje. 

- Nije bilo prednosti domaćeg terena, a imali su i najboljeg Pantera do sada. Ali sve to uz prosečnog Madara, Mura i Avramovića, a podbacili su Ledej, Lesor i Smailagić.