Autor: Informer.rs

07.06.2022.

19:04

Foto: Starsportphoto

Sport

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Komšije, gde će vam OBRAZ! Hrvati UPOREDILI Srbe sa SVINJAMA! Sada su stvarno PREŠLI SVE GRANICE!

Odlučujuća peta utakmica, između Crvene zvezde i Partizana, trajale je gotovo tri i po časa, što je bio povod Hrvatima da isprozivaju naš narod i naše najtrofejnije klubove.

Podsetimo, ekipa sa Malog Kalemegdana je odbranila titulu u ABA ligi, međutim, poslednji duel sa Partizanom ostao je u senci ružnih scena i haosa, što je na kraju rezultiralo pražnjenju cele hale.

Mediji u Hrvatskoj, gde su prednjačili "Jutarnji list" i "Sportske novosti", još u toku odlučujuće utakmice su samo dolivali "ulje na vatru", naslađivajući se na taj način što je u Pioniru nastao haos i prekid!

Ipak, samo 24 časa kasnije prešli su i najniže granice, uporedivši Srbe sa svinjama!? Hrvati tvrde da sada razmišljaju da li se od svega navodno treba maknuti, iako od regionalnog takmičenja upravo hrvatski klubovi imaju najveću dobit.

Sporni tekst je naslovljen sa: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala, a frka sa Zvezdom se stalno ponavlja!

Informer

naslov u Sportskim novostima

Antisrpsku histeriju u komšiluku završili su na skandalozan način, s nedavnim citatom, na drugu temu doduše, ali sa jasnom aluzijom na košarkaši skandal tokom meča odluke Zvezde i Partizana, potegnuvši izjavu Hajdukovog predsednika Lukše Jakobušića...

- Nikada se nemojte rvati sa svinjama jer ćete oboje završiti u blatu, ali u tome će uživati samo svinja. - stoji u tekstu.

Nema sumnje da je posle ovakvih natpisa, kompleks Hrvata prema Srbiji i uspesima naših klubova, neizlečiva bolest.