Autor: Informer.rs

14.06.2022.

20:52

Foto: Starsportphoto

Sport

PORAZ OD ZVEZDE - KRAJ SARADNJE! Rastali se Mega i Jovanović!

Nije Mega uspela da napravi iskorak u odnosu na prethodnu sezonu i napadne trofej u Košarkaškoj ligi Srbije. Poraz od Crvene zvezde označio je kraj takmičarske godine za četu Vladimira Jovanovića koji je nakon utakmice završio saradnju sa Megom budući da mu je ugovor istekao. 

Jovanović je na klupu Mege stigao na leto 2020. godine i potpisao dvogodišnji ugovor. Tokom mandata u srpskom klubu uspeo je da promoviše brojne talentovane košarkaše, prethodne sezone je igrao i finale KLS-a, a po isteku ugovora strane su se razišle. 

Informer

- Ovo nije trebalo da bude tema konferencije, Luka Cerovina se izleteo... Nastaviću karijeru na nekom drugom mestu. Sada se završila utakmica, sutra me očekuje šetnja pored Dunava, a za dalje - videćemo - rekao je Vladimir Jovanović posle utakmice. 

Kako prenosi "Mozzart sport" glavni kandidat za novog trenera Mege je talentovani trener Marko Barać. On je afirmaciju stekao kao pomoćni trener u reprezentaciji Srbije, radio je potom u Poljskoj, Toralaku i Mladosti iz Zemuna, a od 2019. godine bio je prvi asistent u Igokei.