01.07.2022.

13:47

Foto: Mozzart

Sport

BUDI POBEDNIK I POSTANI ŠAMPION – Rebrača prepoznao talente, Mozzart ih nagradio stipendijom! Mladi košarkaši biće polaznici kampa Akademije Rebrača na Zlatiboru

Na otvorenom času košarke buduće nade jednog od najpopularnijih sportova u Srbiji predstavile su svoje umeće u igri pod obručima stručnom timu Akademije Rebrača i čuvenom Bananamenu lično.

Proslavljeni reprezentativac sa trenerima svoje akademije, posmatrao je mlade igrače kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem odgovaraju na unapred osmišljene i zadate vežbe.

Informer

Nakon treninga uz svoj stručni tim izabrao je petoricu najboljih koje je kompanija Mozzart nagradila besplatnim učešćem na letnjem kampu, a Akademija Rebrača odlučila je da dodeli još dve stipendije.

- Letnji kamp Akademije Rebrača je i ovog leta mesto na kome ćemo okupiti mališane dobrom košarkom i sjajnim druženjem, uopšte kvalitetnom organizacijom vremena. Podrška kompanije Mozzart nam je značajna – uz nas su od samog početka rada Akademije prepoznali su naš rad što nam daje dodatni vetar u leđa da budemo još bolji, a sve u cilju da naša deca usvoje sport kao deo svoje svakodnevnice, i uopšte prave vrednosti , da se druže i da pokušamo da im treniramo želju za unapređem i rad na sebi u svakom smislu - rekao je Željko Rebrača.

Informer

Druga smena kampa, koju će izabrani mladi košarkaši pohađati, održaće se na Zlatiboru u period od 10. do 17. jula. U okviru uspešne saradnje kompanije Mozzart i Akademije Rebrača, veliki broj mladih talenata je do sada imao priliku da besplatno pohađa školu košarke i ostvari svoje snove.