Autor: Informer.rs

12.07.2022.

19:01

Foto: Starsportphoto

Sport

ANĐUŠIĆEV KOMENTAR POSLE PEŠIĆEVOG SPISKA PODIGAO PRAŠINU! Ismejao Karijev odabir?

Objavio je selektor Srbije Svetislav Pešić širi krug igrača je u pitanju, ali ni na njemu se nije našlo mesto za Danila Anđušića.

Izgleda da se Danilu nije dopala činjenica što njega nema na spisku pa je objavio kratak komentar na Tviteru. Nije bilo reči, samo sa tri smajlija koji "plaču od smeha".

Da li je na ovaj način Anđušić ismejao spisak selektora Srbije, ostavljamo vama da procenite, ali je činjenica da je usledio nekoliko minuta nakon objavljivanja spiska!

U reprezentaciju se vraća i Nemanja Nedović, a u konkurenciji će se naći i Aleksej Pokuševski, kome Oklahoma nije dozvolila da igra za Srbiju tokom minulih kvalifikacija krajem prošlog i početkom ovog meseca.

Na listi se nalaze: Aleksa Avramović, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Jović, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Aleksej Pokuševski, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Alen Smailagić i Miloš Teodosić.