Autor: Informer.rs

23.07.2022.

19:18

Foto: printscreen Tik tok

Sport

SRBIN UKRAO ŠOU! Milan ponizio Lebronovog sina, TROJKOM NA KRAJU razbio Bronija (VIDEO)

I pre nekoliko dana "kralj" je došao na Bronijev meč i to u društvu Krisa Pola. Sastale su se srednjoškolske ekipe, ali umesto dominacije Džejmsa juniora, šou mu je ukrao srpski košarkaš Milan Momčilović.

Ipak, treba istaći da je Broni igrao jednu od najboljih utakmica do sada, i po ko zna koji put pokazao da poseduje veliki talenat, posustao je kada je bilo najvažnije, pred sam kraj meča. tada je stvari u svoje ruke preuzeo Momčilović. Na 7 sekundi do kraja srpski košarkaš je fauliran pri šutu za tri poena, u momentu kada je njegov tim gubio od Bronijevog sa 65:60.

Pogodio je dva slobodna bacanja i smanjio razliku na jedan posed, 65:62. Dao je nadu timu da bi mogao do preokreta. U sledećem napadu Džon Kinzinger postiže trojku za 65:65, a na kraju tim srpskog asa dolazi do pobede, i to trojkom upravo Momčilovića. 

Momčilović se nalazi na radaru KSS i njegove igre se pomno prate u Srbiji. Dobio je ponude velikog broja univerziteta u SAD: Ajova Stejt, Minesota, Krejton, Ksavijer i Nortvestern. 

Njegovi roditelji su se preselili u Viskonsin iz Jugoslavije. Momčilović igra na poziciji krila, visok je 207 centimetara i ima odličan šut.