Autor: Informer.rs

27.07.2022.

12:16

Foto: Starsportphoto

Sport

EVROLIGA OBJAVILA SATNICE - NAVIJAČI ZVEZDE I PARTIZANA BESNI! Srbi neće moći da gledaju oba kluba u Evropi!

Navijači u Srbiji neće biti u situaciji da prate sve mečeve Crvene zvezde i Partizana u Evroligi. Naime, organizatori takmičenja doneli su odluku, da zbog izbacivanja ruskih klubova, promene satnice utakmica, a svaki klub je dobio jedan od termina! 

Ruski klubovi su imali termine od 18 časova, a pošto ih više nema u Evroligi, promenjena je i satnica. Većina klubova će morati da se prilagođava, a Crvena zvezda je dobila termine i svoje mečeve će igrati od 19 časova, 19.30 ili 19.45.

Sa druge strane, Partizan će igrati utakmice pola sata posle Crvene zvezde. Dakle, navijači u Srbiji neće biti u prilici da uživo prate oba meča, osim ako ne kupe dva televozora. Koliko je Evroliga surova, govori i to da će od prvih devet kola, navijači u Srbiji moći samo dva puta da odgledaju i Zvezdu i Partizan u celovitosti.

Informer

Već u prvom kolu, neutralni navijači i ljubitelji košarke biće u problemu. Crvena zvezda gostuje Efesu od 19:30 7. oktobra, dok Partizan isti dan gostuje Albi u Berlinu, ali samo od 20 časova. 

Iz sezone u sezoni Evroliga je sve rigoroznija sa pravilnikom satnica. Primera radi, ove godine će navijači moći da isprate tek 107 od 306 utakmica u celini uživo, što je oko 35 procenata. Primera radi, pre šest godina taj procenat je bio 52,1!